Đề tài hợp tác quốc tế

1. Tên đề tài/dự án: “Joint research on the enhancing food safety and security of rice and maize: minimization and prevention strategies to control spoilage moulds and mycotoxins of agrifood product in Vietnam”

  • Lĩnh vực: Thực phẩm
  • Cá nhân/tổ chức thực chủ trì: Phan Thị Kim Liên
  • Thời gian: 2014-2016


  • 2. Tên đề tài/dự án: Molecular marker-based characterization and gentic variation of longan (Dinmocapus longan) in Sourthern Vietnam
  • Lĩnh vực: Công nghệ sinh học
  • Cá nhân/tổ chức thực chủ trì: Hồ Viết Thế
  • Thời gian: 2016-2017


  • 3. Tên đề tài/dự án: “Tackling the mycotoxin issue in Vietnamese agricultural product to minimize human exposure”
  • Lĩnh vực: Công nghệ thực phẩm
  • Cá nhân/tổ chức thực chủ trì: Phan Thị Kim Liên
  • , GS. Mia Eeckhout (ĐH Ghent – Bỉ)
  • Thời gian: 2017-2020


  • 4. Tên đề tài/dự án: Development of water-resistant and active packaging base on cross-linked polyvinyl alcohol (CPV) and natural extracts
  • Lĩnh vực: Hóa học
  • Cá nhân/tổ chức thực chủ trì: Bùi Thị Phương Quỳnh
  • Thời gian: 2020